Aarrekid

Aarrekid – Kotimaiset lastenvaatteet

Eettistä lastenvaatteiden suunnittelua jo vuodesta 2009

Aarrekid Collection on suomalainen vuonna 2009 perustettu lastenvaatteiden valmistaja, joka panostaa kotimaiseen työhön, ekologisuuteen ja lasten viihtyvyyteen. Tänä päivänä Aarrekid edustaa suomalaista muotoilua myös kansainvälisesti. Ekologiset ja eettiset arvot, kestävät materiaalit ja rohkeat kuosit saavat merkin suunnittelussa ja tuotannossa suuren painoarvon. Merkki valmistaa nykyään vaatteita lasten lisäksi myös naisille.

Aarrekid: Lastenvaatteet kuin aarteet

Vaatteet lapsen omaan makuun

Aarrekid-vaatteiden sadunomaiset kuosit antavat lapsen mielikuvitukselle mukavan ja turvallisen ympäristön. Kuvista syntyy ideoita ja ideoista tarinoita. Veikeät eläinhahmot tempaisevat mukaan leikkiin ja seikkailuille lumoavaan Aarremetsään ja jännittävälle Avaruusmatkalle. Jokainen tuote on persoonallinen, harkitun suunnittelutyön tulos ja kehitelty vastaamaan lasten, pienten aarteidemme, tarpeita.

Parhaat lastenvaatteet kiertävät lapselta toiselle

Aarrekid-vaatteiden kantava ajatus on siinä, että vaatteet ovat parhaimmillaan suoranaisia aarteita: niiden pariin palataan yhä uudelleen ja uudelleen, eikä niistä halua luopua koskaan. Lempivaatteisiin liittyy vuosien varrella paljon lämpimiä muistoja ja hauskoja hetkiä. Ja kun vaate viimein käy liian pieneksi, on se mukava lahjoittaa tai myydä eteenpäin seuraavalle käyttäjälle – hyväkuntoisena ja kauniina.

Aarrekid panostaa eettiseen tuotantoon

Aarrekid yhdistää suomalaisen innovatiivisen kuosi- ja mallisuunnittelun laadukkaisiin materiaaleihin ja kestävää kehitystä tukevaan tuotantoprosessiin. Vaatteiden tuotanto on täysin läpinäkyvää. Työskentelyolojen ja tuotteiden laadun tarkkailu on helppoa, sillä vaatteet valmistetaan merkin omassa ompelimossa Portugalissa ja lähellä sijaitsevien, pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden toimipisteissä. Lisäksi merkin sukat valmistetaan Italiassa.

Showing products 1-9 / 9

Aarrekid - Oversize shirt w pocket
-60%

Aarrekid - Oversize shirt w pocket

11,96 € 29,90 €
Aarrekid - Pepper, Hoodie
-60%

Aarrekid - Pepper, Hoodie

23,96 € 59,90 €
Aarrekid - Pepper, V-tunic
-60%

Aarrekid - Pepper, V-tunic

17,96 € 44,90 €
Aarrekid - Moss Jacquard, V-Sweater
-60%

Aarrekid - Moss Jacquard, V-Sweater

15,96 € 39,90 €
Aarrekid - Hide & Seek, Ruffle shirt
-60%

Aarrekid - Hide & Seek, Ruffle shirt

13,96 € 34,90 €
Aarrekid - Hide & Seek, Dress Body
-60%

Aarrekid - Hide & Seek, Dress Body

13,96 € 34,90 €
Aarrekid - NOISE Tulip Dress
-60%

Aarrekid - NOISE Tulip Dress

19,96 € 49,90 €
Aarrekid - DARK FOREST Oversize Shirt
-60%
Aarrekid - DARK FOREST Leggings
-60%

Aarrekid - DARK FOREST Leggings

11,00 € 27,50 €
Your shopping cart is empty

Terms and conditions

PAYMENT

We accept orders from all over the world when paying with Visa, Mastercard or Paypal.

TERMS OF DELIVERY
When you submit your order we will send you an affirmation via email and then another one when your order has been packed.

SHIPPING COST
Additional shipping fee will be added, the amount depends on where you live:

Inside Europe: 6,00 euro

Outside Europe: 12,00 euro

DELIVERY TIME
Approximately 2-12 weekdays all over the world! We ship with Priority mail. PLEASE NOTE THAT THE STRIKE OF THE FINNISH POST WILL CAUSE DELAYS! WE ARE SORRY ABOUT THE SITUATION!

RETURN
In Case you would like to make an exchange or a refund the following rules apply. You can return an item within 14 days at your own expense. The products must be in a non-used condition. If the order has not been fetched from the Post office or customs and it will be sent back, we will charge the real shipping costs and possible costs of taxes from the return. Please note that we' ll charge 3€ for returning the sale items.