Mini Rodini


Mini Rodini on ruotsalainen lastenvaatemerkki, jonka vaatteissa tyylikkyys ja leikkimielisyys yhdistyvät vastuullisuuteen, laatuun ja kestävyyteen. Vuosi vuodelta Mini Rodini on onnistunut hurmaamaan omalaatuisilla ja massasta erottuvilla mallistoillaan lapset sekä heidän vanhempansa. Mini Rodinin laajoista mallistoista löydät sekä ulkovaatteita että sisävaatteita, sekä asusteita kuten sukkia, hattuja, lippalakkeja ja huiveja. 

Mini Rodini lasten vaatteet

Mini Rodini lastenvaatteet ovat kestäviä ja laadukkaita. Niiden printit ovat aikaa kestäviä ja niissä otetaan usein kantaa moniin päivänpolttaviin asioihin, kuten ilmastonmuutokseen, kasvissyöntiin, toisten kunnioittamiseen, jopa politiikkaan ja feminismiin. Mini Rodinin hauskat printit ovat omaleimaisia ja helposti tunnistettavissa.

Mini Rodinin ulkovaatteet ovat laadukkaita ja yleensä kierrätetystä polyesterista valmistettuja. Pinnoitteet ovat ympäristöystävällisiä, mutta hyvin vettä- ja kulutusta kestäviä. Ulkovaatteista löydät kauden mukaan sekä toppahaalarit ja toppatakit talviulkoiluun sekä suositut välikausitakit, Pico-takit ja Pico-haalarit, anorakit ja tuulitakit kevääseen ja syksyyn. Asun täydentävät erilaiset pipot, hatut ja lakit sekä hanskat, tumput ja käsineet.

Mini Rodinin sisävaatteet ovat pääosin valmistettuja luomupuuvillasta. Joissakin on lisänä elastaania. Tietyt trikoovatteet tehdään modaalista ja tencelistä, joiden valmistusprosessi säästää vettä. Mini Rodinin mallistoista löydät pitkä- ja lyhythihaisia paitoja, collegepaitoja, mekkoja, hameita, bodyja, legginsseitä ja housuja. Lisäksi asun kruunavat upeat ekologiset sukat, jotka ovat todella suosittuja.

Mini Rodini ja vastuullisuus

Mini Rodini käyttää tuotteissaan vastuullisesti tuotettuja luomu- ja kierrätysmateriaaleja. Lisäksi he ottavat tuotannossaan tarkasti huomioon myös tuotannosta syntyvän jätteen kierrätyksen ja tuotannon eettisyyden. Mini Rodinin tehtailla on käynnissä projekti nimeltään Living wage project, jolla tarkoitetaan, että työntekijöille pyritään maksamaan minimipalkan sijasta palkkaa, jolla työntekijä pystyisi kattamaan perustarpeensa sekä saamaan rahaa myös säästöön.

99% Mini Rodinin käyttämistä materiaaleista on vastuullisia. Paitsi että he käyttävät mallistoissaan luomupuuvillaa, modaalia ja kierrätettyä polyesteria, he myös käyttävät aikaisempien mallistojen ylijäämämateriaaleja uusien mallistojen tuotannossa.

Showing products 1-40 / 1064

Mini Rodini - Alaska glove, Black
Your shopping cart is empty

Terms and conditions

PAYMENT

We accept orders from all over the world when paying with Visa, Mastercard or Paypal.

TERMS OF DELIVERY
When you submit your order we will send you an affirmation via email and then another one when your order has been packed.

SHIPPING COST
Additional shipping fee will be added, the amount depends on where you live:

Inside Europe: 6,00 euro, free delivery for orders over 100 euros

Outside Europe: 12,00 euro, free delivery for orders over 200 euros

DELIVERY TIME
Approximately 2-12 weekdays all over the world! We ship with EMS.  PLEASE NOTE THAT THE COVID-19 WILL CAUSE DELAYS! The shipping time is approximately 1 to 4 weeks. WE ARE SORRY ABOUT THE SITUATION!

RETURN
In Case you would like to make an exchange or a refund the following rules apply. You can return an item within 14 days at your own expense. The products must be in a non-used condition. If the order has not been fetched from the Post office or customs and it will be sent back, we will charge the real shipping costs and possible costs of taxes from the return. Please note that we' ll charge 4€ for returning the items.

Our address is:

pikkuOtus

Kuusisistontie 6

33480 Ylöjärvi

Finland